Lapin Liha

Polarica on Euroopan johtava riista-, marja- ja sienituotteiden toimittaja. Lapin Liha on sen tuotemerkki, joka tunnetaan erityisesti poronlihasta, mutta myös muista liha-, lihajaloste- ja pakastetuotteista.

Lapin Liha -tuotemerkin yli 70 henkilöä työllistävä tuotantolaitos sijaitsee Rovaniemellä. Rovaniemen tuotantolaitoksessa poron teurastus, tuotanto ja jalostus tapahtuu samassa tuotantolaitoksessa ainoana maailmassa. Tuotantolaitoksen yhteydessä on erityisesti matkailijoita kiinnostava myymälä, jossa voi kerralla tutustua koko tuotevalikoimaamme.

Todellinen vaihtoehto

Tuotantolaitoksemme kannattavuus ja jatkuvuus on turvattu tuotteiden korkealla jalostusasteella sekä tehokkaalla toiminnalla. Valmistuksen määrä on kasvava, jotta investoinnit tuottavuuden ja tehokkuuden parantamiseen ovat mahdollisia. Näin on saatu aikaan kuluttajalle paras mahdollinen hinta/laatu –suhde.

Siksi Lapin Liha onkin kuluttajalle todellinen vaihtoehto.

Laadukasta toimintaa

Lapin Liha tunnetaan erityisesti tuotteiden korkeasta laadusta, joka onkin tärkein kilpailukeinomme. Tuotteiden korkea ja tasainen laatu näkyy ja maistuu kaikissa valmistamissamme tuotteissa. Laatu syntyy hyvistä raaka-aineista ja laadukkaasta toiminnasta nykyaikaisessa tuotantolaitoksessa. Korkean laadun varmistaa ammattitaitoinen henkilöstö.

Tavoitteenamme on tyytyväinen kuluttaja, joka ei koskaan pety Lapin Lihan tuotteisiin. Lapin Liha -tuotemerkki on korkean laadun sinetti.

Ympäristöystävällistä tuotantoa

Lapin puhdas luonto on tärkeä osa toimintaamme. Kaikessa toiminnassamme kuormitamme luontoa mahdollisimman vähän. Tuotantolaitoksemme on varustettu tähän tarkoitukseen suunnitellulla nykyaikaisella tekniikalla.

Esim. jäähdytysjärjestelmissä käytämme hyödyksi Lapin kylmää ulkoilmaa kylmän ilman talteenottojärjestelmien avulla. Lämmityksessä hyödynnämme lämmön talteenottojärjestelmiä.
Tavoitteenamme on pitää omalta osaltamme Lapin luonto puhtaana myös tuleville sukupolville.