Takaisin
Lapin Liha Poronpaisti (pakaste)

Lapin Liha Poronpaisti (pakaste)

noin 1 kg

Valmistus: 
Sulata hitaasti, mieluiten jääkaapissa yön yli. Laita uuni lämpiämään 125°C. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Ruskista kauttaaltaan voissa kuumalla pannulla, siirrä uunipellille ja paista kunnes sisälämpötila on 62°C (medium, noin 50 – 60 min) tai 66°C (kypsä, noin 1-1,5 h). Ota paisti uunista ja anna vetäytyä foliolla peitettynä noin 15 min ennen tarjoilua.

Ravintoarvot
/ 100g
Energi kJ/kcal
453/108
Fett
1,8
varav mättat fett
0,7
Kolhydrater
0,0
varav sockerarter
0,0
Protein
22,6
Salt
0,1
Katso myös