Poron lapa, luuton

Käristyksiin, pataruokiin, höystöihin ja palapaistiin. Voit kypsentää lavat myös kokonaisina

Pakkauskoko n.1,5 kg vakuumipakkaus

100 g tuotetta sisältää:

  • Energiaa 530 kJ (127 kcal)
  • proteiinia 23 g
  • hiilihydraattia alle 0,1 g
  • rasvaa 4,0 g

Aineosat:

poronliha

Säilytys:

Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 C) 2 kuukautta parasta ennen -päiväyksen jälkeen, jääkaapin pakasteosassa (-6 C) 5 vuorokautta, jääkaapissa (n. +5 C) yhden vuorokauden. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Reseptit:

Ohrajauhoilla saostettu poronlihahöystö
Keitettyä poronlihaa riistakastikkeessa