
Hirvenkäristys á la Rydberg
Valmistusaika 45 min | 2 annosta
- 1 pkt Polarica hirvikäristystä
- 6 perunaa
- 1 keltasipuli ohueksi siivutettuna
- 2 rkl voita
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 2 kokonaista säilykepunajuurta
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- suolaa ja mustapippuria
- Kuori, kuutioi ja paista perunat 1 rkl voissa.
- Sulata liha kokonaan niin, että se pysyy viipaleina.
- Lisää voi kuumalle pannulle ja lisää liha sekä sipuli. Ruskista kunnolla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää persilja päälle.
- Tarjoile punajuurien ja raastetun piparjuuren kanssa.
Annoksesta tulee vielä herkullisempi kun lisäät raa’an kananmunan keltuaisen annoksen päälle.