Takaisin
Käristyswrap, muusia ja punasipulia

Käristyswrap, muusia ja punasipulia

Valmistusaika 60 min | 4 annosta

  • 1 pkt Polarica Riistakäristystä, á 240 g
  • 1 keltasipuli
  • 50 g pienilehtistä salaattia
  • 150 g yrtti- tai piparjuurituorejuustoa
  • 4 viipaletta rieskaa
  • maustepippuria, suolaa ja mustapippuria
  • voita paistamiseen
  • paahdettua sipulia ja hienonnettua ruohosipulia tarjoiluun

Perunamuusi

  • 500 g jauhoisia perunoita
  • noin 1 dl kermaviiliä tai hapankermaa
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 50 g raastettua Västerbotten-juustoa tai muuta kermajuustoa

Pikkelöity punasipuli

  • 1 iso punasipuli
  • 1 rkl etikkaa
  • 2 rkl sokeria
  1. Sulata käristys pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
  2. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka ja sokeri keskenään ja lisää sipulin joukkoon.
  3. Kuori perunat ja keitä ne suolatussa vedessä. Kaada vesi pois. Murskaa perunat kermaviilin kanssa. Sekoita joukkoon ruohosipuli ja juustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Hienonna sipuli. Paista sipuli ja käristys voissa pakkauksen ohjeen mukaisesti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja hyppysellisellä maustepippuria.
  5. Levitä tuorejuusto leivälle, lisää seuraavaksi perunat, salaatti, käristys, paahdettu sipuli ja pikkelöity sipuli. Rullaa leipä kääröksi.

Maistuu sekä lämpimänä että kylmänä!

Katso myös
Katso myös