Takaisin
Kermainen porostroganoff

Kermainen porostroganoff

Valmistusaika 2 h | 4 annosta

  • 1 pkt Wildean poronlihakuutioita 400g
  • 25 g voita
  • 2 keltasipulia suikaloituna
  • 2 valkosipulin kynttä hienonnettuina
  • 2 rkl paprikajauhetta
  • 6 dl vettä
  • 1 rkl vasikkafondia
  • 2 dl creme fraichea
  • 150 g Wildean kantarelleja sulatettuna
  • ½ dl hienonettua lehtipersiljaa
  • 6 pikkukurkkua, pituussuuntaan halkaistuina
  • suolaa ja mustapippuria

Tarjoiluun:

  • keitettyä riisiä
  • creme fraichea
  1. Kuumenna paistinpannu ja lisää nokare voita, kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää liha ja mausta paprikajauheella, suolalla ja pippurilla. Paista kunnes liha saa hieman väriä. Lisää vesi sekä fondi ja anna hautua noin 1,5 h.
  2. Lisää creme fraiche ja anna kiehua noin 10-15 min.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  4. Paista sienet voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää sienet ja hienonnettu persilja pannulle lihan sekaan.
  5. Ota pannu pois liedeltä, koristele pikkukurkuilla ja tarjoile riisin sekä creme fraichen kanssa.
Katso myös