Takaisin
Liemessä Jennin chili con carne

Liemessä Jennin chili con carne

Valmistusaika 20 min | 4 annosta

  • 1 ps (500 g) Polarica riistakäristys
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli
  • 2 tlk (á 400 g) tomaattimurskaa
  • 2 tlk kidneypapuja
  • 1 tlk mustia papuja
  • 1 rkl kuivattua oreganoa
  • 2 tl savupaprikamaustetta
  • suolaa
  • pippuria
  • rypsiöljyä paistamiseen
  • (1 mieto punainen chili)

 

Tarjoiluun: leipää tai riisiä, tuorejuustoa tai ranskankermaa

  1. Anna Arkikäristyksen sulaa huoneenlämmössä puoli tuntia ennen paistamista. Käristä saksanhirvi-possua tilkassa rypsiöljyä kuumalla pannulla ja nosta sivuun. Käristys saa hieman kärähtää!
  2. Kuullota pienittyjä valkosipulinkynsiä ja pienittyä sipulia rypsiöljyssä kattilassa. Lisää halutessasi pienitty chilipalko. Lisää tomaattimurska, pavut ja mausteet. Anna porista 10–15 minuuttia. Lisää joukkoon kypsennetty käristys . Tarjoile riisin tai leivän ja ranskankerman tai tuorejuuston kera.

Reseptin on laatinut Liemessä-ruokablogin Jenni.

Katso myös
Katso myös