Takaisin
Poro-quesadillat

Poro-quesadillat

Valmistusaika 20 min | 4 annosta

8 pehmeää tortillaa

Täyte

  • 240 g Lapin Liha porojauhelihaa
  • 1 rkl öljyä paistamiseen
  • ripaus suolaa
  • ripaus rouhittua mustapippuria
  • punaista pestoa
  • 150 g juustoraastetta
  • rucolaa
  1. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Levitä neljälle tortillalle punaista pestoa ja jauhelihaa. Ripottele päälle juustoraaste ja rucola. Nosta toiset tortillat päälle kansiksi. Paina tiiviisti yhteen.
  3. Paahda quesadillat yksi kerrallaan kuivalla pannulla keskilämmöllä, muutaman minuutin ajan molemmilta puolilta, kunnes juusto sulaa ja kuori on rapsakka. Pidä lämpimänä alumiinifolion alla.
  4. Leikkaa quesadillat vastapaistettuina neljään osaan. Tarjoa heti esimerkiksi salaatin kanssa.
Katso myös
Katso myös