Takaisin
Porohyrrät pororouheesta

Porohyrrät pororouheesta

Valmistusaika 20 min | 8 annosta

  • 1 kg valmista voi- tai lehtitaikinaa
  • 150 g juustoraastetta
  • 150 g Lapin Liha kylmäsavustettua pororouhetta
  • puolikas punasipuli
  • puolikas punainen paprika
  • kananmuna tai vettä voiteluun

 

  1. Kauli taikina ohueksi, noin puolen sentin paksuiseksi levyksi.
  2. Hienonna sipuli sekä paprika. Sekoita kulhossa juustoraasteen sekä pororouheen kanssa.
  3. Levitä seos kaulitun taikinan päälle ja rullaa taikinasta varovasti tiivis rulla.
  4. Leikkaa rullasta noin sentin paksuisia hyrriä ja aseta ne leivinpaperille leikkuupinta ylöspäin. Voitele halutessasi vedellä tai kananmunalla ja ripottele vielä päälle juustoraastetta.
  5. Paista taikinan ohjeen mukaisesti tai kunnes hyrrät ovat kauniin kullanruskeita. Tarjoile lämpimänä.
Katso myös
Katso myös