
Porotapakset
Valmistusaika 20 min | 6–8 henkilöä
Pororouhetahna
- 150–200 g maustamatonta tuorejuustoa
- 150 g Lapin Liha Kylmäsavustettua pororouhetta (tai Kylmäsavustettua riistarouhetta)
- Ripaus mustapippuria
- Ruohosipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- Pilko valkosipuli ja ruohosipuli. Sekoita tasaiseksi tahnaksi kylmäsavupororouheen, tuorejuuston ja pippurin kanssa.
- Levitä ruisnapeille tai suolakekseille tai kokeile vaikka aamiaisleivän päällä.
Tapas-lautanen on herkullinen tapa nautiskella. Sekä lämminsavustetut että kylmäsavustetut leivänpäällisemme sopivat mainiosti rapeiden ruisnappien kaveriksi. Lisää tapaslautaselle omia suosikkejasi, esimerkiksi oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja – helppo pororouhetahna Lapin Liha kylmäsavupororouheesta kruunaa kokonaisuuden.