Takaisin
Rieskavoileipäkakku

Rieskavoileipäkakku

Valmistusaika 30 min | 10 annosta

Täyte

  • 4 kpl rieskaa
  • 2 prk (à 200 g) tuorejuustoa tai kaurafraichea
  • 150g Lapin Liha kylmäsavustettua pororouhetta
  • puolikas kurkku
  • puolikas paprika
  • ruohosipulia
  • rucolaa

Koristeluun

  • 1 prk (à 200 g) tuorejuustoa tai kaurafraichea
  • Lapin Liha Ohuen ohutta kylmäsavustettua poronpaistia
  • kurkkua
  • herneenversoja
  • ruohosipulia
  1. Pilko kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua ruohosipuli. Sekoita kurkku, paprika, ruohosipuli, pororouhe ja tuorejuusto massaksi.
  2. Laita rieska alimmaiseksi lautaselle, levitä päälle pororouhetäytettä ja rucolaa. Nosta rieska päälle ja painele kevyesti. Toista kolme kertaa.
  3. Levitä päällimmäisen rieskan päälle koristeluun tarkoitettu tuorejuusto, ohut kerros riittää.
  4. Tee ohuen ohuesta kylmäsavustetusta poronpaistista ruusukkeita koristeeksi. Vuole kuorimaveitsellä kurkusta ohuita suikaleita ja tee niistä ruusukkeita kakun päälle. Asettele herneenversot kauniisti kakun päälle. Lopuksi ripottele hieman ruohosipulia. Tarjoile!
Katso myös
Katso myös