
Rieskavoileipäkakku
Valmistusaika 30 min | 10 annosta
Täyte
- 4 kpl rieskaa
- 2 prk (à 200 g) tuorejuustoa tai kaurafraichea
- 150g Lapin Liha kylmäsavustettua pororouhetta
- puolikas kurkku
- puolikas paprika
- ruohosipulia
- rucolaa
Koristeluun
- 1 prk (à 200 g) tuorejuustoa tai kaurafraichea
- Lapin Liha Ohuen ohutta kylmäsavustettua poronpaistia
- kurkkua
- herneenversoja
- ruohosipulia
- Pilko kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi. Silppua ruohosipuli. Sekoita kurkku, paprika, ruohosipuli, pororouhe ja tuorejuusto massaksi.
- Laita rieska alimmaiseksi lautaselle, levitä päälle pororouhetäytettä ja rucolaa. Nosta rieska päälle ja painele kevyesti. Toista kolme kertaa.
- Levitä päällimmäisen rieskan päälle koristeluun tarkoitettu tuorejuusto, ohut kerros riittää.
- Tee ohuen ohuesta kylmäsavustetusta poronpaistista ruusukkeita koristeeksi. Vuole kuorimaveitsellä kurkusta ohuita suikaleita ja tee niistä ruusukkeita kakun päälle. Asettele herneenversot kauniisti kakun päälle. Lopuksi ripottele hieman ruohosipulia. Tarjoile!