
Riistakäristys-kebab kermaviilillä
2 annosta
- 1 pkt Polarica riistakäristystä
- 2 keltasipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 tl kuivattua timjamia
- 1 pieni pala valkokaalia
- 2 rkl kuumaa vettä
- 1 rkl sitruunamehua
- 0,5 dl hienonnettua persiljaa
- 3 rkl rypsiöljy
Lisukkeet
- 1 dl ketsuppia
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- 1 dl kermaviiliä
- 2 viipaletta pehmeää rieskaa
- suolaa ja mustapippuria
1. Kuori ja halkaise sipulit. Leikkaa puolikkaat sipulit puolikuun mallisiksi viipaleiksi.
2. Laita liha pannulle matalalle lämmölle. Sulata ja erottele liha haarukalla. Nosta lämpötilaa ja lisää 1 rlk öljyä. Ruskista liha yhdessä sipulin kanssa. Purista valkosipuli joukkoon ja lisää timjami, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Suikaloi kaali ohueksi ja laita salaattikulhoon. Kaada päälle kuuma vesi, 2 rkl öljyä ja sitruunamehu. Lisää persilja, suola ja pippuri. Sekoita hyvin.
4. Sekoita raastettu piparjuuri ja ketsuppi.
5. Tarjoile ohuen rieskan ja kermaviilin kanssa