Takaisin
Villi perunasalaatti

Villi perunasalaatti

Valmistusaika 45 min | 10 annosta

  • 400–500 g Lapin Liha poronkäristystä tai Polarica riistakäristystä
  • 1 kg kiinteitä perunoita
  • 2 rkl ruokaöljyä paistamiseen
  • 2 keltasipulia
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • suolaa ja pippuria
  • ruohosipulia
  • 10 viipaloitua retiisiä
  • 200 g kirsikkatomaatteja
  • 1 nippu kevätsipulia
  • kermaviiliä
  1. Pese perunat ja kypsennä ne uunissa kokonaisina noin 30 minuuttia.
  2. Halkaise lämpimät perunat ja asettele tarjoiluvadille.
  3. Halkaise sipulit juuren ja latvan suuntaisesti ja kiehauta nopeasti suolavedessä.
  4. Ruskista käristys öljyssä, lisää viinietikka, sokeri ja oliiviöljy.

Asettele käristys, tomaatit, retiisit, sipulit ja hienonnettu ruohosipuli perunoiden päälle. Viimeistele kermaviilillä, tuoreilla yrteillä, suolalla ja mustapippurilla.

Katso myös
Katso myös