Olemme Euroopan johtava villiruoan tuottaja, jonka juuret ovat syvällä lappilaisessa erämaassa. Lapin Liha tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia poro- ja riistatuotteita. Tuotteemme ovat herkullisia, vähärasvaisia ja terveellisiä proteiinin lähteitä täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita, taaten uniikin makuelämyksen.

Ilmastoystävällinen tapa elää on nopeasti kasvava trendi. Paljon puhutaan siitä, että lihan syönti tulisi lopettaa kokonaan, mutta on olemassa parempikin vaihtoehto, jolla on matala hiilijalanjälki.

Tarjoamme tervetulleen vaihtoehdon jo vuodesta 1972 – riistalihan! Vietä aikaa ystäviesi ja perheesi kanssa samalla kun nautitte herkullisen ja terveellisen aterian luonnonmukaisesti tuotetusta riistasta.

Haluamme inspiroida ihmisiä luomaan mieleenpainuvia ruokaelämyksiä, kokeilemaan uusia makuja ja nauttimaan riistaherkuista hyvällä mielellä.

 

TURVALLISET, KORKEALUOKKAISET TUOTTEET, JOTKA OVAT HYVÄKSI SINULLE

Tuotantomme noudattaa korkeimpia laatu- ja turvallisuusstandardeja, jotka takaavat korkean ja johdonmukaisen tuotelaadun. Lopputuotteet testataan röntgenlaitteilla mahdollisten vierasesineiden ja -materiaalien tunnistamiseksi, jotta voimme taata parhaan mahdollisen laadun ja turvalliset tuotteet asiakkaillemme.

Bureau Veritas on sertifioinut toimintamme ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän, ISO 14001 ympäristöjärjestelmän sekä FSSC 22000 -elintarviketurvallisuusjärjestelmän sertifikaattien mukaisesti.

Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia, herkullisia ja korkealaatuisia tuotteita – herkkuja, joita jokainen himoitsee. Pääraaka-aineemme – poro, hirvi ja saksanhirvi – ovat pääosin vapaasti laiduntavia, luonnosta ravintonsa löytäviä ja kestävästi kasvatettuja. Siksi tuotteemme ovat vastuullinen ja ylivoimainen vaihtoehto perinteisille lihatuotteille. Ne tarjoavat vähärasvaisen, ravintorikkaan ja maittavan ruokailukokemuksen, joka on hyväksi sinulle.